Erdem Yalçın

Bla Bla Bla...

Hyundai i20 Coupe 1.4 OTM

Leave a Comment

İkinci nesil Hyundai i20 Coupe 1.4 OTM iyi bir modeldi. Hyundai i20 coupe olayına girince kalitesi artmış. Ön tamponu değiştirilmiş ve normaline göre az daha büyük bir hava girişi yerleştirilmiş bu görünüm aracın daha sportif bir görünüme girmesine katkıda bulunmuş. İlk bakışta sportifliğiyle göze batan Hyundai i20'nin tavanı arkalara doğru gidildikçe alçalıyor.
Bağaj kapağı ile arka yan cam arasında "black piyano" kaplama iki parça arasında bütünlük sağlamış. Arka taraflara geçildiğinde stop tasarımı değiştirilmiş bulunmakta.
İç kısıma geçildiğinde ise Vites kolu ve çevresinde 5 kapılı ikizinden farklı olarak sportif kaplamalar yerleştirilmiş. Kokpitteki malzeme kalitesi sınıflarına göre kalite açısından iyi olduğu görülüyor.
Ama hemen hemen her araçta görülen kullanıcıların oldukça şikayetçi olduğu aşağılara doğru indikçe azalan malzeme kaitesi bu araçtada görülmekte. Otomobil 311 litrelik bir bağaj hacmine sahip.
Hyundai i20' de konfora geçicek olursak eğer orta sertlikte süspansiyonları tatmin edecek derecede konforu sunuyor. Süspansiyanla birlikte hafif direksyon ve yumuşak pedallar sayesinde keyifli ve rahatlatıcı bir sürüşe sahip.

Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder