Erdem Yalçın

Bla Bla Bla...

DRAG KAFASI

Leave a Comment


Drag araçların iki şekilde düz bir pistte düz bir yolda yolun sonuna aynanda başlayıp ilk giden veyahut teker teker çıkış yapıp en kısa zamanladan gidmeye çalışmalarıyla olur. Bu motorsporu ne yazıkki ülkemizde çok az ve çokda ilgi çeken bir motorspor olduğu söylenemez ancak gerçekten yurt dışında çok ilgi çeken ve çok eğlenceli bir spor olan bir olay. drag diyince insanın aklına yüksek hp li makinalar ,eski ama güçlü araçlar gelior.
En güzel ve cazip olan özelliği ise yüksek hızlar ve dümdüz  bir yol daha güzel ne olabilirki en fazla daha güzel drift olabilir...
Herkesin bir tarzı vardır bu motorsporunda benimki ise fotoğraflardanda anlıyacağınız gibi eski amerikan araçlarına yüksek motorlar eşliğinde yüksek hızlar yüksek torklar daha ne olsunki ..
Bu yarışlarda bazen değişik araçlar da katılıo örneğin bir traktöre yüksek motor takılıp katılanda var veyahut çiftlik kamyonetine yüksek güçte motorlar takıp katılanlar var veyahut minivanlara yapıp bu olayalara girenler gerçekten onları tebrik etmek lazım.  Hadi bunları geçelim bazı insanlar varki son model spor arabaları bide onun üstüne kendilerine güçlendirip acayip fenasal araçlar yapanlşarda var onlara ayriyeten hayran olamamak elde deil.




Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder