Erdem Yalçın

Bla Bla Bla...

Ford Mondeo 1.5 Ecoboost Titanium

Leave a Comment

TASARIM:
Ford monde'nun tasarım hikayesi oldukça değişken. İlk modellerinde soğuk Alman sıfatlarıyla öne çıkan mondeo, değişimle birlikte dinamik sportif bir görünüme kavuşsada diğer sınıflarının gölgesinde kaldığını söliyebiliriz. İkinci neslinde focus sedan modeline oldukça benzerken , üçüncü sıfatında kalıplı  ve güçlü yapısıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni mondeo yurt dışında Amerika 'da uzun süredir fusion adıyla satılıyordu ve tüketiliyordu. Yeni tarzı focus ve fieasta' ya benzeyen mondeonun ufaktan mustang algısı oluşturmasıda hoş karşılanmalı. Bu görünüm araca dinamik bir yapı kazandırmıştır.

İÇ MEKAN:
Mondeo'nun iç mekanında dikkat çeken ilk unsur ,artan parça kalite ve işçilik algısı oluyor. Yeni dokunmatik ekranın kullanımı diğer lerine göre daha basit olsada ufatan bir alışma süreci gerekiyor.
Havalandırma seçimleri ve müzik sistemi ayarları bu küçük tuşlar üzerinden yapılabiliğyor oluşu sevindirici diyebiliriz.
Arkada ve önde diz , baş mesafesi yeterli fakat arkaya iniş ve binişlerde uzun boyluların kafasına dikkat etmesi gerekli. Bağaj mesafesi 5m olan bir sedan için düşük sayılabilir.


Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder