Erdem Yalçın

Bla Bla Bla...

Ford Mustang 2014 Shelby GT500

Leave a Comment


Shelby dizaynı nedeni ile shelby olarak, 500 hp motora sahip olduğu için iste gt500 lakabını almıştır.
Genel olarak türk erkek lerinin %90 nın küçüklüğünden bu yana hayalindeki arabaların en başında gelen bir efsanedir.Bu aracı yılan ve atın karışımından ortaya çıkan bir hayvan olarak nitelendirebiliriz. İlk görüşte tamamiyle kaslı bir araba olarak gördüğümüz shelby tam olarak amerikan arabalarının atası diyebiliriz. Bir amerikan arabası söle dendiğinde kesinlikle mustang diyiceklerine eminim. Özellikle mustangı mustang yapan bir özellik var oda borca egsoz sistemi .
Bu egsoz sistemi kesinlikle her amerikanda olması gereken bir egsoz sistemi. Japon araçlarında warex egsoz nasıl güzel gidiyosa amerikan araçlarındada broca egsoz sistemi okadar iyi gitmekte.
Ve şunuda sölemeden edemeyizki ilk görüşte göğüs kası edasıyla kendine aşık eden ortadan şişkin motor kaputu bu arabayı özel kılan bir özellik oluyor. Yeni nesil mustanglerin asıl sorunu ise sahip olduğu gücü yere tam olarak sağlıklı bir şekilde aktaramamak. Özellikle bir çok testte o güçlerle belirtilen hıza ulaşamaması gerçekten hayal kırıklılığı oluşturuyor. Bunun üzerine fevkalade karizmetik bir araç olduğunu göz önünde bulundurmak isteriz tabikide.
Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder