Erdem Yalçın

Bla Bla Bla...

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Elite Plus 4X4 DCT

Leave a Comment

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Elite Plus 4X4 DCT son dönem tasarım öğelerinin tamamını taşıyor. Ön bölümde altıgen radyatör ızgarası. Led gündüz aydınlatmasınında içinde bulunduğu ön farlar ince tasarlanmış ve bu tasarım Hyundai Tucson'a güçlü bir görünüm katmış. Tamponundaki köşeli çizgi ise Hyundai Tucson'un bu segmentindeki olmassa olmazı güçlü görünüme kavuşmasını sağlıyor. 
Hyundai Tucso'nun yan görünümü oldukça sportif bir görünüme sahip olduğunu söyliyebiliriz. 
Elite Plus paketiyle beraber sunulan 17 inçlik alaşımlı jantlar aracın sportif görünümüne atik bir hava katıyor. Hyundai Tucson'da arka planda plana geçicek olursak bağaj kapağına kadar uzayan yağmur damlası formlu büyük stoplar bulunmakta. Aynı zamanda Hyundaki Tucson'da arka tampona kadar uzanan büyük bağaj kapaığı heranki bir yükleme gerektiğinde kolay bir kullanım sağlıyor. Tucson yerini aldığı ix35 modeline göre 65 mm uzamış bulunmakta. 
Hyundai Tucson son derece şık ve kaliteli bir iç mekana sahip. Kullanılan malzeme kalitesi ix35 e göre bir hayli iyileştiğini görmek mümkün. Tabiki son dönemlerde kullanıcıların yoğun bir şekilde şikayetçi olduğu topridonun alt kısınlarına doğru gidildiğinde görülen sert plastik kullanımı bu araçtada görülüyor. Orta konsolda 8 inçlik bir ekran bulunuyor. Aracın direksyonu diğer Hyundai modelleri ile aynı. Tucson bu modelinde 488 litrelik bir bağaj hacmine sahip. 




Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa

0 yorum:

Yorum Gönder